Dacia Spring a depășit pragul de 5000 de exemplare vândute în România

Dacia a livrat exemplarul cu numărul 5000 pentru modelul electric Spring unui client din București. Autoturismul, de culoare Lightning Silver, a fost achiziționat prin intermediul programului de reînnoire a parcului auto național, Rabla Plus.

Stiri auto
14. Apr 2022
92 de vizualizari la acest articol
 Dacia Spring a depășit pragul de 5000 de exemplare vândute în România

Dacia a livrat 5000 de exemplare Spring în România

Exemplarul cu numărul 5000 a fost achiziționat de un client din București, acesta alegând modelul Spring în culoarea Lightning Silver.

Încă de la lansarea sa comercială, Dacia Spring s-a impus ca lider al pieței vehiculelor electrice din România, ajungând să dețină aproape un sfert din vânzările acestui segment.

85% din clienții modelului au comandat ambele sisteme de alimentare disponibile opțional: cablul de 10A şi sistemul de încărcare rapidă pentru stațiile de curent continu.

La nivel european, la sfârşitul lunii martie se aflau deja în circulație aproape 40.000 de vehicule Dacia Spring. Cele mai multe dintre acestea fuseseră înmatriculate în Franţa (peste 18.000 de unităţi), Italia (6.700 de unităţi) şi Germania (5.100 de unităţi).

Dacia a mărit de curând prețul pentru modelul său electric. Începând din aprilie 2022, varianta de bază a singurului vehicul 100% electric al mărcii costă 20.300 de euro.

Sursa: Auto Expert.ro

Comentarii

Nu au fost adaugate comentarii la acesta postare

Adauga un comentariu nou

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii